Verhalen

Filter

Algemeen 10/05/2022

Innovatieve spuittechnieken samenbrengen en verspreiden

INNOSETA logo en tractor met spuittechnologie
Het project INNOSETA is afgelopen. Er wordt een overzicht gegeven hoe het project de innovatiekloof tussen onderzoek en ontwikkelaars van spuittechnologieën en eindgebruikers heeft trachten dichten.
Algemeen 14/07/2021

AI4Agriculture

Drone met 5G mast
Dit project combineert het potentieel van artificiële intelligentie met het gebruik van cameratechnologie voor plaatsspecifieke onkruiddetectie.
Algemeen 14/07/2021

CIMAT

Foto robot in veld
Binnen dit project wordt in co-creatie met landbouwers en mechatronicabedrijven een prototype van een robot en bijhorende implementen ontwikkeld.
Algemeen 30/03/2021

Anomaliedetectie aardappel

foto aardappelveld
In dit project wordt toepassing van semi-supervised learning onderzocht voor anomaliedetectie in de aardappelteelt als beslissingsondersteunende tool voor de landbouwer en adviseur.
Algemeen 30/03/2021

Innoseta

Logo innoseta
Er is een waaier aan innovaties en goede praktijken voorhanden voor het toepassen van gewassenbescherming In dit project wordt dit alles op een overzichtelijke manier gebundeld in een online databank.
Algemeen 30/03/2021

Wikileeks

Drone boven preiveld
Binnen dit project wordt allerhande sensordata (bodemscans, bodemsensoren, drone- en satelliet beelden) gecombineerd om beredeneerder te bemesten in prei